Kültéri hőszigetelő falfesték 15 éves tartóssággal!

kisjuhasz-benedekKisjuhász Benedek

Épületek felújításával és hőszigetelésével foglalkozom. Rövid határidővel végezzük el a kivitelezési/festési munkákat Magyarország teljes területén.

ThermoShield alkalmazás és kivitelezés! Hívjon!  Tel.:  06 30 887-7-887

Mennyit költ telente a fűtésre? Tudta, hogy a megfelelő hőszigeteléssel jelentős összegeket spórolhatna meg? A falak nedvességtartalma alapvetően határozza meg azok hőszigetelési képességét.

Hazánkban régi és új ingatlanok esetében is gyakran tapasztalni a hőszigetelés hiányosságait. Van, ahol az elavult rendszerek, vagy azok hiánya okoz problémát, máshol pedig a túlontúl erőteljes szigetelés. Nem kell azonban hosszas felújítási munkálatokba kezdenie, hiszen a hagyományos hőszigetelő rendszereknél létezik egy egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás is a meleg és a hideg elleni védelemre.

ThermoShieldExterieur – kültéri hőszigetelő festék a NASA által kifejlesztett elven

Az ingatlanok belső mikroklímáját jelentősen ronthatják az átnevesedett falak. Fontos, hogy olyan alapanyagra essen a választás hőszigetelés kapcsán, mely segíti a falak kiszárítását, és ezáltal a fűtési költségek csökkentését. Mivel a nedves falak kifejezetten jól vezetik a hőt, így a kiszárítás hiányában a meleg is könnyedén távozni tud a falakon keresztül. Előzze meg a problémát a megfelelő, hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező falfesték használatával! Nem csak funkcionális felel meg a ThermoShield a felé támasztott követelményeknek, de esztétikailag is kifogástalan végeredmény születhet vele a homlokzaton.

Ha elkerülné, hogy akár egy éven belül újabb felújítási munkálat váljon szükségessé, és időtálló minőséget kapna a pénzéért, akkor a ThermoShield kültéri bevonat a legjobb döntésnek bizonyul!

Napjainkban az egyik legfontosabb cél az energiamegtakarítás

Az ingatlan fenntartása során rendkívül sok pénz elmegy a fűtésre. Ez az összeg azonban csökkenthető lenne a megfelelő rendszerek használatával és a korszerű szigetelési megoldások választásával. Mivel az energiaárak nagy valószínűséggel a jövőben sem fognak csökkenni, így célszerű mindent megtenni annak érdekében, hogy otthonát alakítsa az energiatakarékossági szempontoknak megfelelően.

Miért jobb a ThermoShield hőszigetelő bevonat a hagyományos hőszigetelésnél?

Sokan teszik le a voksot a hagyományos hőszigetelő rendszerek mellett, de aztán szomorúan tapasztalják, hogy a penész és a nedves falak továbbra is problémát okoznak. Az okok nem másban keresendőek, mint abban, hogy a hagyományos hőszigetelő rendszerek gyakran nem engedik a nedvességet távozni a falból, s így annak hőtechnikai jellemzői jelentősen leromlanak. Már akár 5-7%-os nedvességtartalom is okozhat 50 %-os hővesztést, ami komoly többletkiadással jár a téli időszakban.

Ezzel szemben a ThermoShield bevonat gondoskodik a falak kiszárításáról, aminek köszönhetően telente kevesebbet kell majd fűteni a kellemes hőérzethez. A homlokzati bevonat előnyeit a nyári hónapokban is érezni, ekkor ugyanis a napsugarak 85 %-ának visszaverésével gondoskodik a festék a benti hűvösről.

Homlokzati festék esetében korántsem elhanyagolható szempont az esztétikai megjelenés. A ThermoShield ezt is garantálja, ráadásul 15 éven keresztül.

Nyári hővédelemExterieur kültéri festék használatával

Az elmúlt években megtapasztalhattuk a időjárás szélsőségességét a nyári hónapokban. A tikkasztó melegben sokszor semmi másra nem vágyunk, mint hazaérve az otthon hűvösét élvezni. A légkondi használata energiát fogyaszt, ráadásul sokan vannak, akik nem jól viselik a készülék működését. Amennyiben a ThermoShield termékcsaládra esik a választás, úgy a nyári hónapokban is kellemes belső mikroklíma fogadja majd otthonában. A festék a hajnali párát magába szívja, hogy a meleg nyári napokon annak párologtatásával is hűtse az ingatlant. Használatának köszönhetőn akár 5-8 fokkal is hűvösebb lehet a lakásban.

Hőszigetelés a hideg hónapokban- felejtse el a csillagászati fűtésszámlákat!

A téli időszakban különös jelentőséggel bír a hőszigetelés, hiszen ezen múlik, hogy mennyit kell majd a fűtésre költeni. A nem megfelelő, vagy hiányos hőszigetelés gyakorlatilag semmilyen pozitívumát nem mutatja meg, sőt, akár ronthatja is a belső mikroklímát és az épületfizikai jellemzőket. A ThermoShield használatával a falak kiszáríthatóak, tehát az egyes helyiségek kevesebb energia ráfordítással fűthetőek fel. Mivel a kültéri festék a nedvesség elleni védelemmel meggátolja az ásványi sók kicsapódását, ezért az épület állagromlása is megelőzhető ilyen módon.

Homlokzati védelem hőszigetelő jellemzőkkel, akár 15 éven át!

Homlokzatok esetében gyakran találkozni elszíneződésekkel, elszürkült felületekkel, málló vakolattal és felhólyagosodott festéssel. Mindezek nem csak a kivitelezés hibáira utalhatnak, de a nem megfelelő anyaghasználatra is. Mivel esztétikai és funkcionális teljesítményt is elvárunk a kültéri festéktől, így nem mindegy, milyen minőségre esik a választásunk. Az épületfizikai jellemzők szempontjából is nagy hatékonysággal alkalmazható ThermoShield 15 éven keresztül garantálja a megfelelő színvonalat.

Miért éri tehát meg a ThermoShield már bizonyított minősége mellett letenni a voksot akkor is, ha kültéri falfestésről van szó? Lássuk, mely érvek szólnak az alapanyag használata mellett!

  • UV-védelem

A festék kerámiagömböket tartalmaz, amelyek visszaverik a napsugárzás 85%-át, s így véd az UV sugarak ellen.

  • Színtartósság

A ThermoShield festék Titanium Dioxid és AluminiumTry-Hydrat pigmenteket tartalmaz, melyek gondoskodnak a színtartósságról, mégpedig sok éven keresztül. Amennyiben kisebb javításra lenne szükség, az is megoldható, méghozzá nyom nélkül.

  • Öntisztítás

A kerámiagömbök nem csak a hővédelemről gondoskodnak, de a szennyeződések elleni védekezésben is fontos szerepet játszanak. Nem engedik lerakódni a szennyeződéseket, s ha mégis előfordulnának azok, akkor tisztítószerrel és vízzel könnyedén lemoshatóak. A felület dörzsálló, tehát az minőség sem csorbul a tisztítás során.

  • Vegyvédelem

A homlokzatok folyamatosan kitettek a savaknak, a szmognak, az ózon és a sók károsító hatásainak. A ThermoShield mindezeknek ellenáll.

  • Rugalmasság

A festékek esetében a rugalmasság igen fontos követelmény. A NASA által kifejlesztett alapanyag ellenáll a repedéseknek, így nem kerül nedvesség a falakba, és a lemállás folyamata sem kezdődik el.

  • Védelem a penész és az algák ellen

A homlokzatok esetében is számolni kell a penészesedéssel, valamint a gombák, zuzmók és algák megjelenésével. Ha a ThermoShield homlokzati festékére esik a választás ezeknek esélyük sincsen, és elkerülhető a fal kellemetlen zöld elszíneződése is.

  • Vízálló felület

A kerámiagömböket tartalmazó festék egyfajta hőpajzsként nyújt védelmet a nedvesség ellen. Ennek köszönhetően az épületfizikai jellemzők kiválóak, és nem kell tartani a falak átnedvesedésétől sem.

A homlokzatra házilag is egyszerűen felvihető hőszigetelő falfesték a legjobb választásnak bizonyul akkor, ha szeretné hosszú éveken át kifogástalan állapotban látni az ingatlan külső felületeit. A télen és nyáron is előnyös jellemzőkkel bíró ThermoShield 15 éven keresztül nyújt védelmet a homlokzat számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennyolc − 9 =